Pow! Friday Funk minden pénteken a Jelenben

Április 18-tól megint nekigyűrközünk, hogy péntekenként saját klubbest keretében hagyjuk kitüremkedni lemezgyűjteményeink tánc-centrikusabb darabjait. A héten tehát nekikezdünk. Már feltűrtük az ingujjat, összeráncoltuk homlokunkat, s most válogatjuk a lemezeket péntekre.



P-Rubnak addig is van egy kedves kedvcsináló mixe, azoknak, akik nem tudják igazán, hogy mire számíthatnak. Tessék szépen tölteni: http://www.phonoscope.de/objekte/P_Rub.zip

Budapest legmegátalkodottabb eklektikus DJ-iként újabb alkalmat teremtünk a rongylábak rázásra, csípők riszálására, karok eksztatikus hadonásztatására nyers soul, forró Salsa, B-Boy breaks, dzsezz dzsúz, mély diszkó, súlyos boogaloo, öreg sulis hip hop, afrobeat, mocsári funk, gyökér reggae, kolumbiai cumbia, favela grúv és bongo rock lemezeink segítségével. Ráadásul ingyen van a belépés.

Bodoo, Keyser, P-Rub és Shuriken diszkzsokék váltott lovakkal lemezlovagolnak mostantól kezdve minden héten a Jelen nevű műintézményben a Corvin áruház aljában. A pontos cím: Jelen, a Corvin áruház jobb hátsó sarka, a VIII. ker., Márkus E. u.-ban.

Gyertek, ropjátok!