POW! újra a Jelenben / POW! back again at Jelen

Kedves barátaink!

A természet örök körforgásának kíméletlen szabályai szerint a vándormadarak végképp eltávoztak, a pénteki funkok meg visszatértek a Jelenbe, a Corvin áruház földszintjén jobbra, hátra, a méltán népszerű söntés mögötti kisterembe. Október 10-én kezdünk, a lemeztáskák máris púposra tömve az nyári zsákmánnyal, és a régi POW! klasszikusokkal. Ahogy eddig is, a táncparkettet mély diszkóval, súlyos boogalooval, öreg sulis hip hoppal, afrobeattel, mocsári funkkal, gyökér reggaevel, kolumbiai kumbiával, favela grúvokkal és bongo rockkal szántjuk fel. A DJk: Bodoo, Keyser, PRub & Shuriken.


A nagyszerű szezonnyitó első órájában (tíztől tizenegyig) Isaac Hayes előtt tisztelgünk a wahwah gitáros blaxploitation témák, a könnymorzsolós soul, a és a lányfülekbe suttogó férfias mélység közelmúltban eltávozott királyának felvételeivel, aki számtalan hip hop számban használt hangminták révén, illetve a Southpark Séfjeként vált ismertté az ifjabb generáció előtt.

pedig már akkor az első számú soul testvér volt, mikor még meg sem születtünk:




szem nem maradt szárazon:




receptjei örökre velünk maradnak:



Az est fényét Isaac Hayes tombola emeli, a szerencsés nyertes céduláját éjfélkor húzzuk ki egy kislemeztáskából, tíztől már szól a zene, a sorsjegyek száma korlátozott, tehát gyertek korán!

http://fridayfunk.blogspot.com/


The POW! Friday Funk nights are back at Jelen from Friday the 10th of October with the regular eclectic menu of soulful and groovy music (see the flyer above for details). Jelen is in the back of Corvin Áruház, on the right hand side (ground floor). Music is on from 10 PM, this week we start with an Isaac Hayes tribute, with a matching raffle, tickets are limited and drawn by midnite, so come early!