Crate No Budget Farmboat Special #2: Keyser’s XXX Birthday Bash

„All I need is some inspiration
Before I do somebody some harm
I feel just like a vegetable
Down here on the farm”


Újra a minden a régi mederben: Keyser lemezjátszós szülinapi mulatsága a Tanyahajón!

Aki az áradás utáni újpesti rakpartban, legújabb és legrégebbi lemezeinkben gyönyörködne, és meghúzná az aznap éjszaka 30 éves Keyser fülét, az jöjjön és mulasson velünk. A talpalávalót az ünnepelt diszkós mellett Shuriken, valamint – ha egyéb kötelezettségei is úgy engedik – az egyszeri és megismételhetetlen Tomanek húzza, amíg a hajnal hasad.

A Tanyahajó az Újpesti öbölben áll. Ebben a félig nomád, félig poszt-indusztriális környezetben lesznek felállítva a lemezjátszók. Térkép azt is megmutatja, hogy pontosan hol: http://www.tanyahajo.click.hu/keret.cgi?/megkozelit.html.

A tömegközlekedők a 3-as metróval az Újpest Városkapuig jöjjenek, aztán le a vízhez. A késő éjjeli ide s visszajutás legegyszerűbb módja az 950 (http://www.bkv.hu/ejszakai/950vissza.html) jelzésű éjszakai busz, amivel az Árpád út megállónál célszerű le, s a Váci út megállónál célszerű felszállni. Lehet, hogy bonyolultan hangzik, de hazafelé minden óra 12. és 42. percében este megy a busz, amikor a metró nem jár.

A 914-es (http://www.bkv.hu/ejszakai/914.html) kb. 10 perc sétára fekvő mesés újpest városközpont és a város valós központja között biztosít alternatív közlekedési lehetőséget.

Kezdés 22 órától, a belépés ingyenes.