Cicaviadal - Round 1

November 18., szombat, 22 órától
a Nagy West-Balkán kistermében (VIII. ker. Futó u.46,)


cicaviadal.jpg

Macska Jancsik és Cirmos Cilik! A Crate Soul Pressure és a Fiatal Pornósztárok Találkozójának DJ-i (Keyser, Shuriken, Pfunk) mostantól hetente röfögtetik a mélynyomókat és cirpogtatják a hangfalakat hiphop úthengerekkel, brazil riszával, funk bombákkal, afro-latin tűzzel, bugi-diszkó klasszikusokkal, egymás-vállára-borulós mély soullal, táncparkettrázó brokenbeattel és jazz szinkópákkal. Mint meleg kályha öle, oly andalító és hívogató lesz e hely a macskaféléknek.

A cicuskák és kandúrkák - akik mellesleg évek óta nyúznak minket egy ilyen rendszeres bulisorozat beindítása végett - meg legyenek szívesek beírni a táncrendjükbe, hogy "minden szombat este, Nagy West -Balkán (a.k.a. WB2) Kisterem (8. ker, Futó utca 46)" és jöjjenek rendszeresen a nemes viadalra rázni, forogni, grúvolni, bemozogni, dzsezzelni, stírölni és dorombolni. Karmokat behúzni!

A Cicaviadalokat jelenleg tesztüzemben szervezi a CSP-FPT-WB2 konzorcium, és nagyban a Ti érdeklődésetektől függ, hogy a budapesti eklektikus klubélet legendája születik-e a most szombati nagyszabású nyitóbulin, vagy ismét csak rövid távon érezzük magunkat remekül. Megjegyzem, még sosem volt ennyire jó helyen, minden héten szombaton ingyenes bulink, úgyhogy a macskaösszeugrasztáshoz szükséges feltételeket részünkről teljesítve látjuk.