DJ Vadim Soundcatcher Tour @ Merlin

DJ Vadim “The Soundcatcher” Tour
2007. december 8., szombat, 22 órától
Helyszín: Merlin (Budapest, Gerlóczy u. 4.)
Belépő: elővételben a Merlinben: 2500 HUF, a helyszínen 3000 HUF

Line up:

DJ Vadim (BBE Records / New York)
feat. MC Yarah Bravo, Katherin DeBoer, MC Sena + Bongo Pete
Belleruche (Tru Thoughts / Brighton) live act

DJ Keyser (Crate Soul Brothers / Tilos Rádió)
DJ P-Rub (Phonoscope / DK)
Bar: DJ Suhaid (Bomb The Jazz / Tilos), Haze (Tilos) VJs: Kiégő Izzók




DJ Vadim „Soundcatcher” turné

Az orosz származású, de gyerekkora óta Londonban, másfél éve pedig Brooklynban élő DJ Vadim azon kevés zenekészítők egyike, akik sikeresen képesek lavírozni a független hip hop és a leftfield instrumentális zenei világ között. Vadim gyakori vendég nálunk, de minden alkalommal valamilyen komoly meglepetéssel áll elő. A december 8-i Crate Soul Pressure buliba az új albuma, a BBE Records-nál megjelent „The Sound Catcher” kapcsán hívtuk el, amelyen többek között a „mi” Senánk is vendégszerepel.

Vadimot ezen az estén három hölgy kíséri: felesége, a csodálatos Yarah Bravo, az egyre több produkciónak (Bonobo, Belleruche, DJ Vadim, Aaron Jerome) hangját kölcsönző Katherin DeBoer és természetesen a Budapesten élő és alkotó magyar-ghánai MC Sena, aki az idén több európai turnéállomáson is fellépett Vadimmal. Mindehhez perkán Bongo Pete hergeli a népet.

DJ Vadim Soundcatcher tour



DJ Vadim - The Soundcatcher Launch @ Cargo



Belleruche

Bónuszként live acttel lép fel a brightoni Tru Thoughts kiadó új üdvöskéje, a „turntable soul-t” játszó Belleruche. A formáció tagjai Ricky Fabulous (gitár), DJ Modest (lemezjátszók) és Katherin DeBoer, aki Bonobo élő együttesének énekeseként nemrégiben már elkápráztatta a Merlin közönségét. A Belleruche debütáló „Turntable Soul Music” címet albuma a közelmúltban jelent meg.

Belleruche - Northern Girls



További infó:
http://www.myspace.com/djvadim
http://www.myspace.com/belleruche
http://www.merlinbudapest.org
http://www.myspace.com/djkeyser